libby-penner-T6hnY1p4q3I-unsplash.jpg

Ontdek de omgeving

De ligging van het vakantiehuis is werkelijk ideaal. De vakantiewoning is gelegen aan de rand van Torhout, in een rustige wijk zonder doorgaand verkeer, dichtbij het station en op slechts 2 km van de E403, afrit 10. De fietsknooppuntenroutes en de Groene 62 richting kust liggen vlakbij. Ook is er een prima verbinding met Brugge en Oostende en naar Kortrijk en Rijsel (FR).

Torhout en het Houtland hebben met hun rijke verleden, musea, kastelen en toegankelijke bossen heel wat troeven. Met auto of trein ben je zo in Brugge, Oostende en Kortrijk. Een dagje naar Ieper en/of Bellewaerde zijn een aanrader! Verder kan je in de buurt ook bowlen, zwemmen, mountainbiken, vissen en nog veel meer!

IMG_6101.jpg

Wandelen en fietsen

PieterPaul ligt aan de fietsknooppuntenroute en de bewegwijzerde wandelroute naar en door het Groenhovebos (met speeltuin en cafetaria). De Kastelenroute gidst je door de natuur naar Brugge en langs de Groene 62 bereik je Oostende en de zee. Ook Torhout zelf heeft grote troeven, o.a. het machtige Kasteel van Wijnendaele dat je in de sfeer zal brengen van lang vervlogen tijden. Torhout heeft tal van gezellige brasseries en goed aangeschreven restaurants. Een straffe Thouroutenaere smaakt er altijd en Wostyns mosterd moet je zeker geproefd hebben.

ostend-4961702_1920.jpg

De Belgische kust

Badsteden zoals Oostende zijn snel te bereiken vanuit PieterPaul. Met strand en zee ter alle tijden vlakbij heeft elke kustgemeente zijn eigen exceptionele kwaliteiten. Winter, zomer, herfst of lente... de Belgische kust is steeds een magnifieke vakantiebestemming!

brugge-5278796_1920.jpg

Het prachtige Brugge

De West-Vlaamse stad Brugge behoort tot de meest populaire en romantische stedentripbestemmingen van België. Al jarenlang komen er duizenden toeristen af op de historische binnenstad die sinds het jaar 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is een historische stad vol musea, gebouwen, sfeervolle straten en andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn.