Kasteel_d'Aertrycke_(DSCF9933)_edited.jp

Boek je verblijf

We willen graag gasten ontvangen die willen genieten van hun vakantie, respectvol omgaan met de eigendom van anderen en rekening houden met (de rust van) de buren. Deze woning leent zich niet voor het organiseren van luidruchtige feesten en huisvest liever geen huisdieren. Goede buren zijn te belangrijk. Contacteer ons via mail om je boeking vast te leggen!

Vakantiewoning

De woning kan in haar geheel gehuurd worden als vakantieverblijf, per week, weekend of midweek. Er kunnen 4 tot 6 gasten logeren.

Schoolvakanties

Andere weken

Week (7d)

Weekend (3d)

Weekend (2d)

Midweek (5d)

€450

€375

€260

€225

€210

€185

€260

€225

Het verbruik voor elektriciteit en gebruik van wifi is inbegrepen. De verwarming wordt bijkomend aangerekend. Er dient vooraf een reserveringskost en waarborg betaald van samen €185.

De huurder staat normaliter in voor de schoonmaak. Zo gewenst kan de huurder beroep doen op schoonmaakservice. De kosten hiervan bedragen €60 en worden verrekend met de waarborg.

B&B

Een gastenverblijf (in principe voor 2 personen) wordt ter beschikking gesteld, hetzij op de eerste hetzij op de tweede verdieping (zie 'de woning'). Er kunnen 1 of 2 kinderen extra slapen mits kleine meerprijs. Bed- en badlinnen zijn voorzien en de gasten kunnen gebruik maken van de tuin.

De kamerprijs bedraagt vanaf 2 nachten €60/nacht (voor slechts 1 nacht wordt €10 extra gevraagd). Op verzoek wordt een lekker ontbijt voorzien à €12,5/persoon.